© - ACROTERI SL - Avís legal

Acroteri
Ecologia significa "respecte per la natura", per això l'arquitectura bioclimàtica posa especial èmfasi en l'anàlisi del lloc i l'impacte que pugui ocasionar en el medi ambient, els materials amb què treballar i el consum d'energia per assegurar les nostres necessitats de salut i benestar.

La planificació d'un projecte bioecològic comença a partir d'un coneixement real de les característiques de cada material. Així doncs, s'ha de tenir clar que no tots els materials innovadors són el més convenients, i també que els materials tradicionals, moltes vegades són perjudicials per a la salut.

La filosofia de planificació precisa deixa de tractar els edificis com màquines de consumir energia, per utilitzar-la amb intel·ligència i estalvi, d'una manera correcta i eficient per al medi ambient.

Correcta planificació i disseny, atenció al sistema de construcció i la qualitat dels materials de construcció, és el caràcter obligatori per a un gran estalvi d'energia, una millora del temps de construcció, reducció de costos i un resultat final de més qualitat.